The Aloud Itemizing Ass - All You Need Is An Izrinjenk And A Dream.

Snyggt med cementmosaik

Det är mycket som jag skulle vilja prova på och som jag skulle vilja ha hemma och något som verkar vara så snyggt är cementmosaik, det skulle jag vilja ha på golvet. Det skulle göra så mycket och att ha lite mosaik i sitt liv är ju aldrig fel, det är så vackert och det är slittåligt och det passar lite varstans så det är verkligen något som jag skulle vilja skaffa.
Ja just golv och sten och så tycker jag är så intressant och det gör så mycket för hela känslan och det blir som att man inte behöver så mycket om man har det.

Gör stor skillnad 

Ja det gör så stor skillnad det är verkligen värt tycker jag att skaffa ett golv som man verkligen tycker om och som har mönster i sig. Då blir et som ett konstverk på golvet och man behöver inte så mycket till för att det ska vara snyggt och hemtrevligt.
Så det är nåt som jag gärna skulle vilja byta ut lite här hemma, att få till ett riktigt snyggt och vackert terazzo golvet skulle lyfta hela lägenheten och göra så stor skillnad.
Ja och man vill ju att med små medel kunna göra en stor skillnad och det är ju underbart att det finns såna möjligheter och att det hela tiden kommer snyggare och snyggare golv.
Att ha naturmaterial hemma gör stor skillnad och är verkligen något som får ett hem att bli mer hemtrevligt och det blir hållbart och man tröttnar inte på det som man lätt kan göra med syntetiska material och så vidare.
Så det är något som jag tycker att man ska satsa på för att det ska bli så där vackert och fint som man vill ha det och som man mår bra av att ha hemma. För man vill ju trivas och må bra hemma.